Pokatin kevätkokous pidetään 9.3.2018 klo 18.30 Local Bistrossa, Joensuussa, mutta ennen kevätkokousta on mahdollista tutustua Huonepakopeliin, Kauppakatu 28 (Kauppakeskus Iso Myyn kellarissa, sisäänkäynti kävelykadulta Elokuvateatteri Tapion vastapäätä).

Olemme varanneet kaksi vaihtoehtoa: BUNKKERI ja PSYKOPAATTI. Toisen ryhmän aloitusaika on 16.45 ja toisen ryhmän aloitusaika on 17.00.

60 minuuttia aikaa ja huone täynnä haasteita. Pääsetkö pakenemaan? INFO molemmille ryhmille on klo 16.30!!!

  • Bunkkeri: Rauhallinen työpäivä ydinvoimalassa saa hirvittävän käänteen, kun voimalan turvajärjestelmät menevät jostain syystä sekaisin ja ydinräjähdys uhkaa. Työvuoronne pakenee toimintaohjeiden mukaan suojaan. Huomaatte kuitenkin, että järjestelmän virhetoimintojen takia suoja on paitsi lukittunut kiinni, myös tulee täyttymään paineen kasvaessa kiehuvasta, radioaktiivisesta vedestä. Teillä on tunti aikaa selvittää miten saada ovi auki, estää ydinräjähdys ja paeta.
  • Psykopaatti: Heräätte hämärästä, likaisesta kylpyhuoneesta ilman mitään muistikuvia siitä, miten jouduitte sinne. Maskin taakse piiloutunut psykopaatti ottaa teihin yhteyttä huoneessa olevan television kautta, ja kertoo teillä olevan tunti aikaa päästä pois huoneesta. Vaikka lupaus poispääsystä vaikuttaakin pelottavan epäluotettavalta, pois on päästävä. Kaikki muut vaihtoehdot ovat liian hirvittäviä.

Pyydämme ilmoittautumisia molempiin tapahtumiin pe 2.3.2018 klo 18 mennessä!